Rabu, 1 April 2009

PERADUAN MENAMAKAN WATAK


Layan sketch..

Kesemua 638 awek cun yang aku tanya kesemuanya nak bagi nama dia.. habis bergaduh diorang semua... aku tanak la sebabkan nak merebut aku eh.. hihi.. sebab nak bagi nama kat watak ni diorang bergaduh dan tak bertegur sapa.. sebab kalau tak bertegur lebih 3 hari nanti.. haaa tau-tau je la kan... sekarang ni dah 638 hari diorang tak bertegur.. (dah tak kenal, camne nak bertegur, kesemua mereka tak tahu yang aku dah mainkan perasaan diorang.. cover beb cover.. -JANTAN HENSEM namun BUSUK memangla camni hidupnya.. hik hik hik ).

So, kepada sesiapa yang ada terniat nak bagi nama kat awek ni.. bolehla berikan kat comment atau pun chat box tuu. Yela sesambil suap nasik tu kot-kot teridea sesuatu nama ke kan.. kan.. kan..... jangan dalam tandas terlintas idea udah le... Harus diingat nama watak hendaklah sesuai dengan wataknya baru boleh menang adiah.

Dan juga kepada idea yang best dan tiba-tiba terpilih la pulak tu.. anda layak menerima sebuah HADIAH MISTERI.

Oleh itu sertakan email untuk kami hubungi anda kemudian hari..

daaaaaaaaa.........

24 ulasan:

penjenayah.merah.jambu. berkata...

ceh..gila busuk kau ade perempuan ratus2..
peh..


bagi nama dia muya>>gila busuk name ni.

takpun,aish/ifta/cuppu/popo hahahaha,abes segala nama busuk aku bagi..

ah,susah2 kau bagi je nama ni
ainatul shahirah,sedap kan?
:P

Bihunsup berkata...

penjenayah merah jambu
kami sedang memproses kesedapan nama yang diberi.. but kalau menang camne nak bagi adiah... email bagi le sekali yer..

xy_yx berkata...

ermm...
kalo nk bg nama nk tau gak karakter watak ni cmna??
terangkan la sket...
bru senang nk bg nama..
anyway, aku suggest nama zya..
jeng3...
itu je yg dpt dpikirkan wt masa skang.. huhuhuhuhu....

Bihunsup berkata...

xy_yx :
tq xy-yx.. watak ni lebey kurang gadis yang ayu sayu manja pernah mengalami cinta, redup je.. seorang wanita ada kampung halaman.. alaa buh jela yaang sesuai dengan wajah... i tak kisah... yang penting ada hadiah ni..

xy_yx berkata...

hhuhuhuhu... cm aku jeh katon ni...
wawwawawa...<---memerasankan diri
rasanya zya tu da comel<---memerasankan diri lagi...
jeng3~~~~

Bihunsup berkata...

xy-zx..
apa salahnya perasan..
yeke sama muka.. lau sama meh tunjuk sikit... bleh la i ekploitasikan... kiki...
ZYA.. ZYA... emmm... try bagi nama kampung sikit.. sopan santun gitu.. nama penuh zya tu apa ek..

xy_yx berkata...

betol la..
xcaya tgk blog...
=)
1kampung??
peah, joyah, janet, jj..
uhuhuhhu...
nama penuh??
huhuhuhu...
asalnya dr nama izian...
dan bila di short cut dan di edit jadilah zya..
ala2 glamer gitu...
muahahahahahaha....

Bihunsup berkata...

jauh bebenor bila disingkatkan.. nape tak singkatkan lagi tinggalkan je huruf a tu.. jadikkan namanya A... settle ...

xy_yx berkata...

ya la2...
tu nama perasan ja..
orait apa??
hohoho...ingt nk tggalkan z jeh..
huhuuhuh...

Bihunsup berkata...

kikiki... akan dipertimbangkan oleh juri2... orait ..

kakeru berkata...

Salam tuan empunya blog,

Nama Alya ok? Comel nama tu ;)

Bihunsup berkata...

kakeru..
walaikumussalam... selamat datang kakeru nagasaki hyundai nareto kawasikap...
nama tersebut akan dipertimbangkan..

Juhana Jiha berkata...

juhana jiha sedap gak... huhuhu

Bihunsup berkata...

juhana jiha...
nama macam ubat gigi jer.. hihi
akan dipertimbangkan juga.. lagi.. lagi...

CempakaBiru berkata...

Sara Yuhana

Bihunsup berkata...

ok gak nama tu.. akan dipertimbangkan.. tq..tq.. lagi lagi.. bagi banyak2 pun takpe..heh

CempakaBiru berkata...

Cleopatra Stratan...
Princess Lara....

CempakaBiru berkata...

Puteri Santubong..
tp mcm x sesuai... huhuhu...

CempakaBiru berkata...

Jihan

xy_yx berkata...

tetiba rasa cm nk bg nama jiya plak...
hohoohhoho...
xpon juwa... dr nama najwa...
hahhahaha....
adehhhhhh~~~

CempakaBiru berkata...

Sirna Dewi

Bihunsup berkata...

bagus semua nama-nama u all bagi... pening kami nak memilihnya...

xy_yx berkata...

bila tarikh tutup ni??
lama da tggu nih...
uhhuhuuh....

Bihunsup berkata...

xy_yx...
ja lagi tutupla peraduan ni..
nama apa lagi yang bes-bes..??